söndag 20 juli 2014

Vad trodde jag???

Som vanlig tror jag att jag ska hinna mycket mer än vad jag gör, men när jag är hemma så blir det inte många minuter för mig själv och inte många minuter för att blogga. Men som jag skrev tidigare, jag är bra på att fylla dagarna och har verkligen inte legat på latsidan. Denna vecka har jag träffat några av mina fina vänner, varit ute och festat lite, besökt Skansen, träffat min fina syster och bror för bad och grilling och återigen varit på Skogsön med bästa farmor, har jag glömt något??? Jo, vi åkte också en tur till Rya på min bror Fredrics landsställe och firade Hjamlar som fyllde år, en heldag och kväll i det vackra Bergslagen. Och trots det höga tempot så är jag så glad och tacksam för mina dagar här och mina fina tjejer, som alltid hänger med hit och dit, dom är sååå underbara och fina. Jag blir alltid förvånad över hur duktiga och tåliga dom faktiskt är (jag förbannar mig själv bara för att inte kameran håller samma tempo som vi...).  Fulla dagar blir det också framöver, men vad gör det när man är med människor man älskar???

Hop och bus med mormor och morfar på Skansen
Lunch i solen med moster och kusinen Astrid

"Kolla mamma, vilken häftig bil!!!"

En trött Elin som ändå vill vara med och titta på björnarna, tur att man har hunden och mormor med sig...
Astrid och moster Ammi!

"Mamma jag kan köra själv!!!"

Sockervadd... Ser väldigt spännande ut men det är INTE så gott....

I Rya på kalas, bullar, saft och kaffe. OCH i trädgården ett riktigt "Sockerdrickaträd"!!! 

I Saltis har vi det också bra! Sol bad och bira. Brorsan och Per har inte mycket att klaga på

Och kusinerna njuter av att få vara tillsammans!

1 kommentar:

  1. Drømmesommer har dere virkelig! Det er ikke langt unna her i nord heller. I dag har vi hatt over 20 grader til kl ni på kvelden! Om et par dager drar vi hjem til Tromsø. Håper vi kan grille og kose oss sammen igjen snart! Stor klem :-)

    SvaraRadera