tisdag 22 juli 2014

Sista kvällen....


Vill inte gå och lägga mig, vill inte att kvällen ska ta slut.... Ändå ska det bli så skönt att komma hem, sova i sin egna säng, rota i sina egna saker och givetvis träffa min älskling. Idag har vi verkligen sugit musten av värme och sol! Hela dagen har vi varit hos farfar och Gun-Britt och plaskat runt i den härliga poolen. Efter en heldag med bad och sol träffade jag min fin vän Veronika, vi tog en öl i solen och tog igen förlorad tid. Väl hemma blev det läggning av barn, middag och just som vi skulle avrunda kom min underbara vän Ylva på besök. Vi fick en härlig pratstund och när hon hade gått blev jag varse om hur långt bort jag verkligen bor och hur mycket jag saknar den mer regelbundna och naturliga kontakten med mina vänner.... Det börjar bli lite kyligt i luften nu och för första gången på hela dagen börjar man känna sig lite sval, ska blir skönt att somna i den säng som jag så många gånger sovit i. I morgon sover jag i min egna säng, i Tromsø och jag vet att jag kommer sova som en stock då också! Tusen tack för denna gång!!! Det har varit helt fantastiskt!!!

1 kommentar:

  1. Så underbart det varit att få ha rått om er så länge. Morgnarna och stunderna med underbara Elsa Dolly och Elin Lykke (som säkert går nästa gång vi ses!) middagar, sol och bad både i Frankrike och här hemma…Ja vi är så lyckliga att få vara tillsammans så nära och så länge! och snart får vi krama varandra igen! Massor av solvarma KRAMAR från mamma och pappa, mormor och morfar<3<3<3

    SvaraRadera