söndag 6 april 2014

Säsongen har börjat!


Ja, inte våren eller sommaren, men fotbollssäsongen. Igår åkte Benny till Fredrikstad och idag var det dags för årets första seriematch. Jag och tjejerna kollade på matchen hemma hos Kristin, som vi spenderat större delen av dagen hos och det var sååå skönt att TIL kammade hem tre härliga poäng. Benny skötte sig exemplariskt i mål men var tyvärr tvungen att bryta matchen en bit in i andra halvlek. Givetvis blev jag jätte orolig över vad som hänt men det verkar inte vara någon större fara och han lät glad när jag pratade med honom efter matchen. Nu börjar resan tillbaka till Tippelligan!!!

Det har varit lite sega och halvdeppiga dagar härhemma, därav så få blogginlägg, men nu känns det bättre igen. Helgen har varit mysig! Igår kväll hade jag och Kristin en tjejkväll, tog några glas vin, åt lite god paj och babblade in på småtimmarna. Dagen har även den spenderats hos Kristin med familj. Vi har varit ute i det underbara vintervädret (ja för fint är det, även om jag helst skulle vilja ha vår) och tittat på hästar, något som var en hit för Elsa. Elin verkar tycka det är hur kul som helst att åka pulka och till och med när hon ramlade ur och landande med ansiktet i snön skrattade hon.   Väl hemma blev det både lunch och senare middag med matchen på TV. Nu sover båda mina små hjärtan och det blir en tidig kväll för mig med. Hoppas ni haft en fin helg!

Måste ju också lägga till ett STORT grattis till min fina brorson Joel som fyllde 18 år häromdagen! Älskar dig massor!!!

2 kommentarer:

 1. Härligt med vinst! Tro det eller ej men helt plötsligt ser jag att H har sappat in matchen mellan TIL och ....på tv:n och efter en liten stund ser jag att Benny måste gå av.
  Skönt att läsa att han verkar ok och såå kul att jag kunde se matchen här hemma!
  Stor kram Pia

  SvaraRadera
 2. Roligt att TIL vann och att det är ok med Benny! Bilderna är härliga trots vintern!!! och ni ser ut att må bra. Det gläder en mammas hjärta!<3<3<3
  Sänder massor av kramar till er och SOLVÄRME från vårt franska hus, som finns här för er också! mamma

  SvaraRadera