onsdag 16 april 2014

Påskpynt med livet som insatts

Vårt fina påskris!

Ja, livet har ju aldrig varit i fara men dagens lilla projekt slutade hos Legevakten (närakuten) för min del. Det dåliga vädret håller i sig så idag hade vi bestämt oss för att måla ägg som vi sen skulle hänga upp i "påskriset". Och allt började sådär jättemysigt, pyssla tillsammans med brasan tänd. Fina lilla Enya kom på besök och pysslandet fortsatte. Senare tog jag och Elsa oss ut i "snöstormen" för att få hem lite björkris, köpa lite fjädrar och ståltråd, so far so good. Men väl hemma så skulle jag "klippa" till några grenar med den vassa morakniven och plötsligt var olyckan framme... Jag såg bokstavligen benet i mitt finger. Så, det var bara att ringa till farbror doktorn och åka in och sy, det var väldigt djupt och jag var tvungen att sy fem stygn. Tur att jag inte är rädd för sprutor och en massa blod. Nu börjar bedövningen släppa och med den kommer smärtan men jag annars mår jag hur bra som helst. Och jag är väldigt nöjd över det fina påskriset!!!

Ajajajajaj...
Alla tjejer vill "baka liten kaka"

Den lilla "äggkonstnären"
Mycket färg ska det vara (men mest rosa om Elsa får bestämma)

På plats!

3 kommentarer:

 1. Stackars dig du måste vara försiktig. Kramar i massor Tobbe

  SvaraRadera
 2. Aj det ser ont ut! Hoppas du läker snabbt.
  Solen skiner i Stockholm och jag hoppas att du, Benny och barnen får en härlig påsk och att påskvädret från oss når ända fram till er.
  Kramar pia

  SvaraRadera
 3. Skulle vilja vara där hos er och måla ägg och samtidigt kunde jag ju diska!! nu när du måste ta det försiktig! Ska också göra lite påskfint men så där fina ägg kan jag förstås aldrig få! Pussa massor på den lilla konstnären och på dig själv! Mamma

  SvaraRadera