söndag 23 februari 2014

Utmattad och sliten

Ja, jag fick en rejäl dipp i torsdags och blev totalt slut både fysiskt och psykiskt. Tror jag har kört på utan att känna efter hur jag mår och med Benny väl hemma slappnade jag av en sekund. Det slutade med att kroppen sa ifrån med en smula feber och en trötthet utan dess like. Så jag har tagit det väldigt lugnt de senaste dagarna och idag mår jag mycket bättre! Nu väntar en ny vecka och Benny åker snart på nästa läger, men som tur är kommer min fina pappa hit på fredag så denna gång får jag lite välbehövd hjälp. Hoppas ni där ute haft en fin helg!

Så skönt att pappa är hemma!
Så här har lag mest legat de senaste dagarna...

1 kommentar:

  1. Min fina dotter….bra att du känner dig lite bättre, fortsätt vila så mycket som möjligt och när du kan ge dig sjäv en egen stund och jättebra också att pappa kommer till dig nu när Benny åker bort. Ni kommer få jättemysigt! KRAAAM Mamma

    SvaraRadera