fredag 7 februari 2014

Skönt att bara vara vi!

Barnen sover och vi har precis ätit en mumsig middag. Mormor åkte hem idag så nu är det bara vi här hemma och det är faktiskt väldigt skönt! Hon är världens bästa mamma och mormor som ställer upp som resesällskap, väskbärare och hon är fantastisk med barnen, men efter nästan två månader är det nog ok att vara lite trött på sin mamma?! Jag har tagit det lugnt idag, fixat lite hemma och nu sitter vi bara och myser i soffan. Nu har vi en ledig helg framför oss vilket känns jätte skönt med tanke på att Benny nästa vecka åker på träningsläger. Kommer bli konstigt att vara ensam nu när jag haft så många människor omkring mig den sista tiden. Men jag har ju mina små älsklingar så jag kommer nog få fullt upp!

Latar mig i soffan medan Benny fixar middag...
PUSS min älskling!

1 kommentar: