onsdag 26 februari 2014

Projekt bacon/broccolipaj

Nej, jag ska inte starta någon matblogg men jag är så less på alla mina vanliga rätter och vill prova lite nya saker. Och jag har aldrig gjort paj förut! Av någon anledning har jag fått för mig att det skulle vara svårt men det var det ju verkligen inte. Egentligen är jag inget stort fan av pajer, men när jag då och då blir bjuden på det så tycker jag ju att det är gott, så varför inte prova själv?  Jag letade upp ett recept på nätet men som vanligt la jag till lite egna saker, så som vitlök, dijonsenap och timjan. Tycker jag lyckades bra för att vara första gången, den blev riktigt saftig och god! :)
1 kommentar:

  1. Får vibbar till filmen "Julia och Julie"…varför inte Agnes?! Du är en jätteduktig och kreativ kock! och det här ser smakens ut! pusspuss mamma

    SvaraRadera