fredag 14 juni 2013

Vi kom fram till slut!!!

Det som vanligtvis tar tre timmar tog tre dagar! Jag skulle ljuga om jag inte sa att vi är helt slut allihopa efter detta reseäventyr och sent i går kväll kom vi äntligen fram till vårt underbara hus, smutsiga, trötta och hungriga. På onsdagen kom vi inte längre än till Köpenhamn och det såg länge ut som om vi skulle behöva vända hem igen. Men, efter många timmars väntande hittade de ett annat alternativ, resa via Düsseldorf och sen vidare till Nice på torsdagen. Så vi blev skickade till ett hotell med matkuponger. Och på torsdagen gick faktiskt alla flyg som dom skulle även om jag inte riktigt trodde på det för ens vi landande i Nice. Tycker verkligen fransmännen är idioter med sitt strejkande till höger och vänster när de dessutom gör det mot en bra ska. EU vill ju centralisera flygrutterna i Europa för att bland annat minska bränsleutsläpp och förkorta resorna, det är ju bra för miljön!! Men nej, fransmännen vill inte vara med även om dom själva sitter med i EU parlamentet och varit med i beslutet själva, knäppskallar!! (Vet att det kanske inte är så enkelt men jag blir så upprörd!)

Att jag har hållit modet uppe beror främst på min lilla solstråle till dotter som varit helt fantastisk hela resan. Hela tiden glad och positiv, inget gnäll och bråkande, trots tidiga morgnar, dåliga matrutiner och många timmars väntande. Tror att hon har det från sin underbara pappa som alltid håller sig lugn och sansad. Utan henne hade jag nog brytit ihop! Du ger mig verkligen all styrka jag behöver!!! Nu ska vi bara koppla av och ha det mysigt, vilken inte är så svårt på detta fina ställe.
På väg till Düsseldorf, tidig morgon
Yes, nu sitter vi på planet till Nice!
NU är vi äntligen framme!!!
I väntan på hyrbilen...

1 kommentar: