lördag 8 juni 2013

Underbara sommardagar!

Jag har med gott samvete tagit lite semester från både bloggen, facebook och andra sociala medier. Är ändå förvånad över hur svårt det är men när mobilen inte har internet tillgång så blir det lättare. Men nu kan jag inte hålla mig längre! Vi njuter av att vara hemma och av att få njuta av den svenska sommaren som när den är så här fin är den bästa. Denna gång bor vi hos Bennys pappa och det känns som att bo på hotell när man på morgonen går ut till poolen och kan ta sig ett morgondopp. I tordags åkte vi ut till härliga Skogsö där Bennya mamma har sitt landställe och nu har också Nina och Lukas kommit. Idag ska vi ha lite poolparty med några vänner. Tiden går så fort bara och snart måste Benny åka upp till Tromsö igen. Jag och Elsa ska ju till Frankrike men jag saknar honom redan och skulle helst vilja att han kunde vara med. Men vid det här laget är man ganska van vid dessa korta semestrar, det är bara att gilla läget. Nu ska vi i alla fall ta vara på varje sekund som finns kvar!

Bad och bus i poolen! 
På Skogsö. Elsa och Lukas mumsar på blodpudding
Spännande att åka minitraktorn med farmor, pappa kör
Jag provar på det svenska havet, kallt men härligt!
Elsa myser vid stranden...
Vi två....

Mina underbara!


1 kommentar:

  1. Ser fantastisk ut, Agnes! Nyt hvert sekund :-) God tur til Frankrike! Klem

    SvaraRadera