söndag 23 juni 2013

Cowboys och marknad

I går var det amerikansk dag i Cotignac och byn fylldes av countryälskande fransmän och amerikanska bilar. Även vi tog oss ned på kvällen och tittade roat på linedans och vissa av oss försökte faktiskt hänga med i dansen. Trötta efter två dagars festande satte vi oss sedan ned på torget och beställde pizza. I dag har vi varit på marknaden i Salern, en mysig by ett par kilometer bort. Tycker det är så mysigt att strosa runt bland alla dessa stånd som säljer allt mellan himmel och jord. Efter det har vi bara slappat och efter lunch somnade jag och Elsa och sov i över två timmar.  Jag har inte varit helt i form de senaste dagarna... Jag saknar Benny så otroligt mycket och det känns så tomt att han inte är här med oss. Dessutom vet jag hur tråkigt det är att vara ensam där hemma.... Det blir för långt att vara borta fyra veckor, hur fort dom än går. Min älskling, snart kommer vi hem!!!

1 kommentar:

  1. dansa, pausa!
    min lilla tjej är så duktig..
    saknar er. puss

    SvaraRadera