söndag 1 juli 2012

Sista dagen...

Väskan börjar fyllas, snart är allt packat igen. Hela dagen har jag gått omkring som i en bubbla, lite låg över att vi nu ska åka hem, samtidigt som jag längtar som en galning efter Benny. Man blir liksom aldrig nöjd... Men tiden går ju så förbannat fort! När vi satt här första kvällen kändes det som vi hade en evighet framför oss, nu har drygt tre veckor gått men det känns snarare som en. Men det är väl så att tiden går fort när man har roligt.  I morgon flyger vi hem till Stockholm för ett kort uppehåll, innan vi flyger upp till Tromsø. Jag hoppas verkligen att sommaren har kommit dit nu! Ärligt talat känner jag mig lite spänd på hur denna höst ska bli eftersom våren blev så tuff, men jag försöker tänka positivt. Vi får ju en hel del besök, Elsa ska börja på dagis och jag får tid att göra olika saker (borde verkligen komma igång med att träna tex...). Och så länge som jag är med mina älsklingar så blir allt bra! Det ska bli underbart att få pussa min älskling och se Elsa reaktion när hon äntligen får träffa sin underbara pappa. Sitter just nu på den lokala baren med ett glas rosé och njuter av de sista timmarna. Jag älskar verkligen detta ställe och kommer snart tillbaka!!!
"Balloballo", snart kommer vi hem pappa! 

1 kommentar:

  1. Jag fick för mig att ni skulle stanna tills den 9:e. Vad snabbt det har gått! Verkar som om ni har haft det jättebra och fått mycket sol. Härligt! :) KRAM

    SvaraRadera