måndag 16 juli 2012

Det är alltid lika sorgligt...

Att säga hej då till sina nära... Vi har precis lämnat av mormor och morfar vid flyget, efter att ha spenderat närmare sex veckor tillsammans. Och även om det också ska bli skönt att komma in i vår snurriga vardag igen så kommer det att kännas tomt. Vi har haft så underbart dessa veckor och jag känner verkligen hur viktig min familj är för mig! Nu vet jag inte när vi ses nästa gång och det gör det hela lite jobbigare, hoppas verkligen inte det tar för lång tid! Men jag är oerhört tacksam för dessa fina veckor och har verkligen fått "ladda batterierna" och fyllt på mina reserver. Nu väntar en spännande höst med en hel del besök, Elsa som ska börja på dagis och helt nya möjligheter för mig att göra egna saker och tänka på mig själv. Det kommer bli bra! (mammas ord klingar i öronen...)
Tack mamma och pappa för underbara veckor tillsammans!!!

1 kommentar:

  1. Vi har också haft det så underbart...kan inte förstå vad tiden tagit vägen nu när vi sitter här hemma igen...skönt att veta att ni i alla fall inte bor i Amerika och vi ses igen så snart som möjligt. kramar i massor till världens underbaraste! mamma o pappa <3<3<3

    SvaraRadera