lördag 21 juli 2012

Bloggtorka...

Nu är det dålig uppdatering igen, men jag inte haft motivation till att blogga.  Benny har varit borta ett par dagar denna vecka och det dåliga vädret har gjort att vi mest varit hemma, har minst sagt varit uttråkad. Jag ska verkligen skärpa mig!!! Idag har vi i alla fall varit på kalas. Finaste Noomi fyllde två år  och det skulle förstås firas! Kaka och bullar, saft och en massa lek, härligt!!! Och nu ska jag snart göra mig i ordning mig, för i kväll ska jag få en välbehövd tjejkväll, middag och vin!
Finaste Noomi som dagen till ära var Pippi!
Olle leker med alla bollar
Det fina bordet med en massa godsaker!!!
Våra fina tjejer! Spännande bok...

1 kommentar:

  1. Härligt att höra och se dig/er på bloggen igen! Man blir så bortskämd... hoppas du får en härlig tjejkväll och att vädret blir bättre...här är det upp och ner men jag skickar massor av solkramar! mamma/momo

    SvaraRadera