fredag 4 november 2011

Vi "kinesar" hos Tina och Torje

Nu är lägenheten tom, helt tom. Efter flera dagar av packning är det äntligen klart! Hur Nijlas fick in allt i bilen och släpet är en gåta, men det gick in. I morgon går bilen till Tromsö tillsammans med några snälla killar som hjälper till. Själv ska jag flyttstäda tillsammans med gulliga Stine och Elsa får leka hemma med Mathilde.  De sista dagarna bor vi hos Tina och Torje med katter och allt! De är sååå gulliga som låter oss vara här. Om allt går som planerat börjar vi vår resa till Stockholm på måndag. Mina känslor går åt olika håll och om jag ska vara ärlig känner jag mig helt slut. Det har varit så mycket med allt och jag sover inte särskilt bra, men snart är jag hemma och kan vila upp mig lite. Tyvärr har kameran varit på vift så jag har inga bilder och bjuda på, men de e klart, jag kan ju alltid ge er något...
Vår lilla sötnos kan man ju se på hur mycket som helst! Eller hur?

3 kommentarer:

 1. God tur til Stockholm:-) Koselig om du fortsatt titter innom.. Og håper du fortsetter å blogge!!
  :-)

  SvaraRadera
 2. Ja, det kan man! och snart får vi se henne i verkligheten också! Ni är så VÄLKOMNA HEM alla tre.
  Vilka fina vänner ni har, GULD värt!
  Nedräkningen har börjat.... KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Nijlas er veldit god och pakka

  SvaraRadera