måndag 28 november 2011

Underbara stad!

Jag blev så förbannad då jag insåg att batterierna i kameran var slut och jag inte kunde ta några bilder. Som tur var har jag ju min telefon, men bilderna blir ju inte lika bra. Men jag, Elsa och mormor har haft en jätte härlig dag i stan och promenerat runt i ett kyligt men soligt Stockholm. Jag älskar verkligen denna stad! Gamla stan med sina små gränder och underbara små butiker, city med sitt sprudlade liv och nu är det ju extra fint med alla julljus och lampor som hänger överallt. Elsa satt i vagnen och var helt fascinerad av allt som fanns att titta på. God lunch blev det också på underbara Hötorgshallen! (som sagt jag önskar jag haft fler bilder, men några blev det i alla fall...)
Att åka tunnelbana är spännande!
Gamla Stan!
"Fina gatan" på Östermalm

1 kommentar:

  1. Sötaste Elsa. Saknar er massor och imorgon ses vi. Puss puss

    SvaraRadera