söndag 27 november 2011

1:a advent!!!

Oj, vilken helg det har varit och jag ska erkänna att jag är helt slut. I fredags hade vi familjemiddag med med bror och igår hade jag en mysig tjejkväll som slutade tidigt i morse. Tänk att jag har så fina vänner! Jag bjöd på god fiskgryta och vitlöksbröd och tjejerna tog med gott vin. Det blev verkligen en lyckad kväll! Idag har vi varit hos min syster och firat hennes dotter Astrid som fyller 10 år. Det har verkligen blivit en trevlig tradition att fira henne och 1:a advent på samma gång. Alltid får vi den första skinkmackan med hemmagjord senap. MUMS! Tänk att det redan är första advent... Mamma har gjort så fint hemma och satt upp stjärnor och adventsljusen! Jag längtar verkligen efter julen, det ska bli så mysigt att vara hemma under denna tid. Hoppas ni andra också haft en fin helg och att ni får en härlig 1:a advent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar