onsdag 24 februari 2016

Vårkänning!

Jag ska erkänna att jag sliter lite... åtta veckor har gått sen vi skrev in oss i Sverige och fortfarande har ingenting hänt. Elin kan på så vis inte ställas i någon dagiskö och Elsa har fortfarande inte fått plats, det kommer troligen dröja till slutet på april. Jag som så gärna vill komma igång och arbeta är låst till att vara hemma med tjejerna och att dagarna i ända aktivera dom är inte så lätt. Till detta har vi fortfarande inte kommit in i den lägenheten som vi ska bo i och det tär på de allra närmaste relationerna... Ute är det mesta dels blaskigt och lerigt, vinter i Stockholm är inte rolig och jag saknar Tromsø varje dag! Idag kände jag ändå hur energin långsamt kom tillbaka då vi åkte in till Blecktornsparken på söder. Solen sken och värmde oss och man kan ana att våren är på ingång! Ni som följer mig vet ju att våren är en av mina favorit årstider och som jag saknat så i Tromsö. Barnen lekte i den fina parken och vi åt lunch ute i den härliga, värmande solen. Bättre tider är på ingång, nästa vecka får vi troligen flytta in i ett eget hem, saker och ting kommer långsamt att falla på plats och i det stora hela har vi det så bra, det måste man tänka på ibland!

Liiiiiiinnnnnbaaaaana!!!

Dagen till ära får vagnen följa med!
Här finns också djur att titta på
Lunch! Ute i solen!

1 kommentar:

  1. Ja, det är verkligen ett pusslande med barnen. Men de är så tålmodiga och nu har Elsa Dolly kör och kusinen Esther är en stor tillgång som lekkamrat! Allt kommer att kännas lättare när ni nu snart får lägenheten och som sagt VÅREN, den underbara, är på ingång! Sa jag att du är världens bästa mamma och dotter?! Älskar dig!<3<3<3

    SvaraRadera