onsdag 3 februari 2016

Dagarna går...


Jag tyckte att det blev lite tyst...
Ja, dagarna går men inte mycket händer när det gäller vår inskrivning i Sverige. Allt är inskickat och väntar bara på att någon ska handlägga ärendet, det är snart sex veckor sen! Dagis får vi nog inte förens i April och då är det bara Elsa som får plats... Ja, vad ska man säga? Bara att sitta lugnt i båten och vänta! Jag är ju bara så sugen på att få komma igång med något jobb.... Jag och tjejerna försöker tillsammans i alla fall att hitta på saker och dom är verkligen duktiga även om dom får sina små utbrott ibland, det får även jag ska jag erkänna. Både jag och Elsa har i alla fall börjat i kör igen och det tycker vi båda är sååå kul! 

Parklek...

Tur att det ibland finns kompisar att hänga med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar