tisdag 12 januari 2016

Tittut!


Ni undrar säkert vart jag tagit vägen här på bloggen... Det undrar jag med! Hittar inte riktigt ro i kroppen för att skriva och funderar på om jag ska fortsätta... Men, jag kan nog inte låta bli! Livet är lite rörigt just nu, vi bor hos mina föräldrar och jag är hemma med två tjejer som är vana att vara hela dagar på dagis. Det kommer dessutom se ut så ett tag framöver, vi är fortfarande inte inskrivna i Sverige och kan således inte få dagis. Lägenheten som vi ska flytta in i är fortfarande upptagen och verkar bli så ett par veckor till. Så rörigt är det men jag ska inte klaga! Vi får ta en dag i taget och inom sin tid kommer saker att falla på plats. Till dess gör jag mitt bästa för att hålla igång tjejerna och  jobbar med att rensa i alla våra lådor och kartonger. Det har blivit många vändor till sopptippen! Benny har nu börjat i sin nya klubb Sirius och verkar trivas som fisken i vatten! Ska bli spännande att följa detta lag under året!

1 kommentar:

  1. Klart du måste fortsätta blogga! tänk på alla dina Tromsövänner och alla andra som följer dig i livet! Nu hinner man ju sällan träffas så att blogga är ett bra sätt att umgås!!! (Lite skoj!) Det här med rensandet verkar bra, fast…mest era grejor va?! Kommer snart hem för att hjälpa dig hålla i gång! Massor av kärlek<3<3<3mamma

    SvaraRadera