tisdag 19 januari 2016

Ett skrämmande överflöd!


Nu när mina föräldrar varit borta har jag gett mig in på att rensa i huset. Min kära mor har en tendens till att samla och spara, dessutom finns en hel del gammalt från min mormor och en hel del från mammas bokhandel hon hade för några år sen. Till detta tillkommer alla våra saker som stått parkerade i källaren ända sen vi flyttade till Norge. Så ni kan ju tänka er att det finns en del! Jag tror att det gått lite över huvudet på mina kära föräldrar och därför tänkte jag rensa ordentligt och ge dom en rejäl spark i baken så kanske dom vill fortsätta. Detta har nu verkligen gett resultat och jag har varit på sopptippen ca 10 vändor! Allt går givetvis inte på tippen utan åker in i containrar som går till välgörenhet. Det slår mig hur sjukt mycket saker man har, ett skrämmande överflöd av saker som inte används utan bara står och dammar. Känns sjukt och hädan efter ska jag verkligen tänka till innan jag köper mera saker, och gör jag det ska jag göra mig av med något annat. Vi har allt för mycket saker!

Detta rum hade inget golv för några dagar sen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar