tisdag 14 april 2015

Mot våren!!!

På "Mittel" just nu!

Tajmingen är kanske inte den bästa, men imorgon åker vi tjejer hem till Stockholm. I två veckor ska vi njuta av vår och förhoppningsvis lite värme och sol, som vi har längtat! Och även om det känns lite jobbigt att åka hem just nu, har vi idag, tillsammans, fyllt på alla reserver och verkligen myst, nu ser vi framåt! Det känns så härlig att slippa packa ner vinterkläder, mössor och vantar, kanske hoppas jag lite för mycket på värme, men dom kläderna stannar definitivt hemma! Till helgen väntar även den första barnfria helgen, för min del, då jag tillsammans med min pappa och syskon åker till Berlin. Ska bli helt underbart att bara få njuta av en storstad, umgås med mina närmaste och få sova hela nätter (kanske). Våren kommer kanske aldrig på riktigt hit till Tromsø men ljuset är här, nu ser vi framåt!!!

Solen värmde skönt idag!
Och glass gör ju livet sååå mycket bättre!

1 kommentar: