måndag 19 januari 2015

Vattkoppor...

Vi är isolerade... Elin, som varit lite hängig förra veckan vaknade i lördags upp med prickar här och där på kroppen. Så, nu har nu turen kommit till oss för vattkoppor! Plötsligt blev veckan som innan var full med aktivitet tom, känns nästan som man har fått pest för de flesta vill nu inte ses, rädda för att bli sjuka eller få ett par veckor med vabb. Och jag förstår givetvis detta!  Men samtidigt kan man ju aldrig gå riktigt säker, jag har ingen aning om vart hon blivit smittad och det är ju faktiskt bra att barn får detta. Det svåra är nu att jag har en liten som är riktigt dålig och hängig, samtidigt som jag har en frisk, men säkerligen smittad, Elsa som vill leka och göra en massa saker. Jag har tur på ett sätt som är hemma och får hjälp av mormor och morfar och nu söker vi efter vänner som redan haft koppor och som vi kan leka med. Ja, det var inte riktigt så här jag tänkte mig den sista veckan men vad gör man?! 


Pigg och glad, men en tickande "bomb"

1 kommentar:

  1. Tuff vecka, inte minst för dig Agnes med dålig nattsömn också, men nu har det vänt som skönt är! Och hos Elsa Dolly fortfarande inga tecken...

    SvaraRadera