söndag 18 januari 2015

Pappa/morfar fyller 70 år!!Idag fyller min fina pappa och morfar till mina barn 70 år! "Med blommor och med blad, vi firar denna dag!" Vi gick alla upp i morse och stämde upp till sång med frukostbricka och blommor. Och hela dagen ska vi fira honom med fest, bland familj och vänner, på syrrans Café i Saltis. Pappa, du är en underbar person som alltid finns där när man behöver! En klok person som alltid kommer med goda råd ser positivt på saker, och även möjliggör saker som jag hittar på. Du är också den jag retar mig mest på! En som alltid kommer med åsikter om olika saker och igen kan vara kritisk som du. Men du är kärleksfull och menar alltid väl även om det ibland blir fel. Det är det som gör det hela spännande och jag älskar verkligen vår öppna och ärliga relation! Så stort grattis PAPPA, du är den bästa och jag älskar dig miljoner!!!

Jubelaren med fina Joel
Skumpa och snittar!

Bilder av din familj dina vänner, ditt liv...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar