måndag 15 september 2014

Nu jäklar!!!


Jag är laddad! Jag är motiverad! Och jag är igång! Förra veckan bestämde jag mig för att börja leva lite sundare och att komma igång med att träna lite mer, framförallt regelbundet. Och i denna flora av olika dieter känns det som om 5:2 är något som passar mig. Så för att riktigt nollställa kroppen och få den bästa starten körde jag förra veckan en vattenfasta på 4 dagar. Visst var det lite tufft men jag blev ändå väldigt förvånad över hur bra det gick och när jag sen fick börja äta igen var jag mindre hungrig och suget man annars alltid känner var borta. Nu är nästa mål att i fyra veckor fasta (endast äta 500 kalorier) två dagar i veckan och kombinera detta med en GI inspirerad kost övriga dagar samt att träna tre dagar i veckan, första dagen är redan avklarad! Känner mig redan piggare, mindre sugen och midjemåttet har minskat med 4 cm, inte dumt alls! Nu jäklar, nu kör vi!!!

En bra inspiration om du är intresserad av att testa!

1 kommentar:

  1. Jätteroligt! Vad duktigt med vattenfastan först…Jag fortsätter, nu inne på femte veckan och midjemåttet har minskat med 7 cm! men som sagt det gäller att äta vettigt de andra dagarna också…Hursomhelst känns det bra och kan jag börja komma i gång med någon form av träning (simning t.ex) så är jag nöjd! Vi får kämpa i hop och unna oss en god RÅ-kväll när jag kommer upp som belöning! krama mina sötnosar och ge Benny en grattiskram till 5-0! och till dig KRAAAAM/mamma

    SvaraRadera