torsdag 18 september 2014

Från sängen...

Ligger just nu i sängen bredvid en hostande, snorig Elin som inte kan sova. Hon har varit mycket bättre idag men nu när det ska sovas kommer tydligen allt tillbaka, vad gör man? Jag hoppas verkligen att hon blir bättre till helgen för Benny åker bort och jag blir ensam. Idag har jag haft min fasta och det går över förväntan, dessutom har jag tränat två gånger denna vecka. Känner mig väldigt stolt över mig själv! Nu önskar jag bara att mitt lilla hjärta kunde komma till ro och somna, hon behöver verkligen det... 

2 kommentarer:

  1. Min älskade dotter vad jag önskar jag kunde hjälpa dig…hoppas innerligt att lilla Elin kommer till ro så att ni båda får vila. Vilken fin bild på dig…
    Längtar efter er…kramar i massor mamma

    SvaraRadera
  2. Kanon Agnes; vad blev det-jogg runt fågelsjön?

    SvaraRadera