onsdag 28 maj 2014

Ny sommargarderob!

Idag gick jag helt bananas när jag var på shopping! Vi var ju och kollade lite för några dagar sen och en del saker la jag undan men idag fick dom följa med hem! Nu har jag verkligen en bra garderob för sommarens äventyr. Kläderna kommer från lite olika håll bland annat Gina Tricot, HM och b.young. Dyrgripen var en skinnjacka som jag bara var tvungen att ha, tror aldrig jag har betalat så mycket för ett plagg någonsin. Men jag älskar den!!! Solen och värmen har hållit sig kvar och på eftermiddagen, medan Elin sov, fick jag en stund i solen. Behöver verkligen få lite färg innan semester, jag har verkligen börjat ladda!1 kommentar:

  1. Supersnyggt!! Det kommer bli toppen när du och familjen intar Cotignac!
    Den där gröna småblommiga provar jag gärna, gillar skärningen….och skinnjackan ser verkligen häftig ut! KRAMKRAM Mamma

    SvaraRadera