fredag 2 maj 2014

Jag är här!

Jag har bara svårt att ta mig egen tid, sätta mig ner själv och skriva i lugn och ro. Kanske är det så att snön som aldrig verkar sluta komma gör mig lite oinspirerad... Men dagarna går i allafall!  Igår spelade Benny match igen och gjorde som vanligt sitt jobb bra, han höll nollan igen och har nu släppt in ett mål på fem matcher, bra jobbat!!! Givetvis har han ett bra team framför sig som också gör sitt jobb. På söndag är det dags igen och det är bara hålla tummarna för att den positiva trenden kan fortsätta. Tjejerna mår bra och trivs över att återigen får vara hemma. Dock börjar Elsa mer och mer inse att hon inte längre kan ha saker för sig själv. Sedan Elin börjat krypa, tar hon sig dit hon vill och då gärna till sin storasyster och hennes spännande saker. Vi har en intressant tid framför oss!


0-0 i derbyt!

"Nu ska jag minsann ta mig dit jag vill!!"
Lite vår gömmer sig under snön!

2 kommentarer:

 1. Herlighet som tida går, Elin e jo blitt stor.
  Så fint at du fekk deg litt vårstemning i Narvik, har tenkt på deg når eg har sett på værmeldingane i nord.
  Kjekt med god start for Benny og co, lykke til på søndag!
  Klem frå Siri

  SvaraRadera
 2. Tussilago…då är det vårtid! Snart våras det för mig också när jag får krama om er! pusspuss mamma

  SvaraRadera