måndag 11 mars 2013

Ny vecka och nya tag!


Jag skrev ju för ett tag sen att jag hade några trådar som jag skulle dra i och bad er hålla tummarna. Och även om de första trådarna brast ganska fort så har andra dykt upp och idag jobbade jag min första dag på mitt nya jobb! Vart undrar ni och det är faktisk ganska roligt. Jag har fått jobb på klubben, så både jag och Benny jobbar nu under samma tak, tack och lov gör vi helt olika saker. Jag sitter numera på TIL:s administration och sysslar med lite olika saker, men främst det som har med biljetter och säsongs kort att göra. Det känns verkligen kul, spännande och verkligen skönt att få en mer fast arbetsplats, sen är det ju ett stort plus att de känner till min situation som gör det mer flexibelt. Jag är laddad nu kör vi!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer, Agnes! Så flott for dere alle sammen :)

    SvaraRadera
  2. Detta kommer bli jättebra! Vi är så glada för din skull! Massor av kramar från mamma o pappa <3<3<3

    SvaraRadera