fredag 1 mars 2013

Ett litet hjärta!!!


Bank, bank, bank, bank, idag fick jag höra det lilla hjärtat som bankar i min mage. En del undrar, en del har haft sina misstankar och några vet att vi ska bli flera i denna familj och Elsa Dolly ska bli stora syster. Jag är nu i vecka 16 och mår jätte bra även om jag är lite tröttare än vanligt. Det är ju inte lika lätt att vila när man redan har en liten som kräver ens uppmärksamhet. Tycker det är ett sånt mirakel när liv blir till och att jag nu har en liten varelse som lever och frodas i mig, två hjärtan som slår i samma kropp. Det är många tankar som snurrar i huvudet och denna gång känner jag mig mer orolig, men jag har hört att det är ganska vanligt. Lite lugnare blev jag idag när jag fick höra det lilla hjärtat som slog med snabba starka slag, precis som det ska vara. Det ska bli underbart att få följa detta nya lilla under!!!

7 kommentarer:

 1. STOOOORT GRATTIS!!! Anade det :-) Stor kram!!

  SvaraRadera
 2. Hei og takk for sist. Det begynner å bli lenge siden, og det må vi vel gjøre noe med. Veldig hyggelig å lese at du og Benny skal ha barn igjen, tenk at Else skal bli storesøster:)))) Kos dokker masse og nyt tiden. Godt å høre at det står bra til med deg. Trøttheten kommer sikkert til å gå over. (Det gjorde den hos meg).
  Stooooor klem fra alle oss, spesielt fra Hanne.

  Klem fra Bente

  SvaraRadera
 3. Grattis!!! Å va mysigt..kramar till er! /Hanna, Ante, Hampus

  SvaraRadera
 4. Lyckliga jag som fick lyssna på hjärtljuden! Solen sken in genom fönstret också efter dagar av gråhet, ett gott tecken! kramar från glad mormor<3<3<3

  SvaraRadera
 5. Jättefint hjärta och Du uttrycker så många fina tankar ! Det enda som stör är alla nappar på Din blogg !
  Puss och kram Pappa

  SvaraRadera
 6. Så mysigt att du nu verkligen vet (fast det gjorde du innan också)att den lille/lilla växer och mår bra där inne. Nu behöver jag inte längre hålla tyst..:) Vet du att nu har jag två magar att följa! Fick en blid från min systerdotter i Schweiz på det första ultraljudet.
  Kram till hela familjen.
  /Pia

  SvaraRadera
 7. Vad underbart!!! Massor med kramar från The Norrméns :)

  SvaraRadera