torsdag 20 december 2012

Tom i huvudet...

Vi har ju inte direkt någon brist på aktivitet nu när vi är hemma och som så många andra har vi också drabbats av julhetsen. Ändå vet jag inte vad jag ska skriva, har väl en liten svacka i bloggandet just nu... Vår lilla mini semester var underbar och det var verkligen skönt att bara få vara tillsammans vi två, det var ju ganska länge sen. Julen närmar sig med stormsteg och som vanligt blir det väl ett par julaftnar på olika håll innan lugnet lägger sig. Ska bli spännande att se hur Elsa tar emot tomten och allt annat som kommer att hända. Det är ju första året som hon verkligen kan förstå något. Har sovit så dåligt de sista nätterna så det är kanske därför jag känner mig så orkeslös... Hoppas ni inte ger upp hoppet om mig och fortsätter titta in, jag kommer snart tillbaka!!!

2 kommentarer:

 1. Vi er vel flere som suser rundt på travelt vis for tida...jeg glemmer stadig både å ta bilder og blogging av juleforberedelsene våre! Gleder meg nesten mest til romjula...tror i allefall det blir roligere tider da! Juleklem til deg :)

  SvaraRadera
 2. Agnes! En härlig jul och ett förväntansfullt 2013 önskar jag dej, Benny och Elsa Dolly!
  Vi ses nästa år!
  Hälsa din mamma och pappa.
  Kram
  Pia

  SvaraRadera