måndag 10 december 2012

Oops jag kom visst fel!

Det här stället måste definitivt saneras!!!
Ledsen att jag inte skrivit på ett tag men dagarna springer ifrån mig. I helgen var vi nere i härliga Göteborg för att bland annat hälsa på Bennys syster Nina med familj, vilket alltid är lika mysigt. Helgens fokus låg dock på Linas 30 års fest som gick av stapeln på lördagen och vilken hejdundrande fest det blev. Och självklart levererade vi Tromsøbor! Tillsammans med ett annat par från de nordligare breddgraderna gick vi "All In", sanerade och såg till att stänga festen! Gisses vilket party! Temat var "Opps jag kom visst fel" och vi tog det på fullaste allvar. Klädda i heldräkter klev vi in som Anticimex och hade det varit en tävling tror jag att vi tagit hem förstapriset. Och med risk för att behöva ta bort något senare kommer här lite bilder (dom värsta får stanna mellan oss som var där...)

"Collgate! Om du vill ha vita tänder
Ingen kommentar... 
Dessa lekar...
"Eh jag ser jävligt suddigt..."
"Skål mina vänner! Har ni förresten sett någon elefant springa förbi?"
Födelsedagsbarnet själv tar en svängom på dansgolvet
Ta det lugnt med sprayflaskan!!!
King of Kings!!!

1 kommentar:

  1. Verkar vara ett riktigt party, synd att man inte fick vara med!!!! Kanske en annan gång???
    hälsa alla!

    SvaraRadera