söndag 11 december 2011

Tomteverkstan!

Ni måste undra vad som hänt med mitt bloggande, men när man bor som vi gjort den sista veckan så har orken helt enkelt inte funnits. Nu hoppas jag att den kommer tillbaka och jag ska verkligen försöka skärpa mig!
Idag har vi i alla fall pysslat och bakat peppisiar tillsammans med Elsas kusiner och dagen avslutades med en underbar Luciakonsert i Uppenbarelsekyrkan. Ett härlig sätt att fira tredje advent. Hoppas ni alla haft en bra helg!
Julnissar tog över huset och bakade peppisar...
och smällkarameller. Mina tankar fanns hos min mormor som startade denna tradition.
Ester var en höjdare på att baka och ville aldrig sluta. Här får hon lite hjälp av farmor
Glad julenisse!
En av många härliga plåtar!
Jag och Joel <3

2 kommentarer:

  1. När vi inte firar jul tillsammans så blir det peppisbak! Så på det sättet får vi träffas allesammans och ge varandra en julkram! Agnes är nu ansvarig för julgranskaramellerna och morfar/farfar Christer sköter ugnen. Årets pepparkaksbakepris! går till Esther som i härdigt och tålmodigt kavlade och bakade i timmar!

    SvaraRadera