måndag 19 december 2011

Julklapp för fåfänga (av: Benny)

Nu har även jag fått tag på lite sköna produkter för håret...(Ja, det var några veckor sen men nu har jag äntligen fått ändan ur...) Jag antar att alla vet vem Kramer är från Seinfeld och ni kanske förstår var jag vill komma... Om jag inte använder något i håret efter duschen så ser jag ut som just Cosmo Kramer.
Med hjälp av Nikita och Matrixs nya serie som heter Sleek så blir frisyren/svejsen precis som jag vill och den är enkel att använda, även om Agnes tycker jag fixar lite för länge.

Matrix serie Sleek!

2 kommentarer:

  1. Jag måste ju få se det där Kramerhåret nån gång! :D Så svårt att föreställa sig..

    SvaraRadera
  2. Inte så pjåkigt! Antar att åtminstone schampot står i duschen så att man kan tjuvprova!!! kram från margareta

    SvaraRadera