måndag 4 april 2016

Skön start på veckan!

Benny har precis avslutat sin första seriematch i Sirius och gjorde det med bravur. Laget mötte Halmstad, som spelade i allsvenskan förra säsongen, och tog hem tre pinnar med resultatet 2-1.  Benny är helnöjd över att äntligen få spela på gräs igen! Nu kör det igång igen och jag hoppas på en spännande vår. Även jag har tagit tag i många diverse saker den senaste tiden och en av dessa är att ta kontrollen över min träning, jag tackar Johan för att han har tjatat på mig. Så nu kör jag utomhusträning en gång i veckan med ett härligt gäng, och JA det känns i kroppen men det är så välbehövligt och skönt efteråt. Elsa börjar komma in på den nya förskolan och det verkar som hon trivs väldig bra trots att det är mycket nytt att förhålla sig till. Lilla Elin undrar varje dag när hon ska få börja på dagis men hon får vara hemma med mamma ett tag till. Skön start på veckan blev det i alla fall!!!


1 kommentar:

  1. Härligt Agnes! är så stolt över dig och underbart att det ordnat sig med dagis och snart gör det det även för Elin! kramar mamma

    SvaraRadera