fredag 18 december 2015

James Bond Island!


Vi var nog lite för snabba på att boka ytterligare en utflykt, men vi som är friska vill ju gärna göra något. Benny och Øyvind fick vara hemma med Elin och Leha, som nu också blivit sjuk, medan vi andra tog turen till James Bond Island. Elsa som nu äntligen mår lite bättre fick också följa med. Vi fick en härlig dag på havet både i båt och kanot, åkte in i grottor och laguner, dessutom besökte vi en muslimsk by mitt ute i havet. Tyvärr blir det ofta ett lite för späckat schema och man hinner inte vara särskilt länge på samma plats och jag hade nog önskat lite med tid i den muslimska byn. Själva James Bond Island var ett jippo i säg själv med massor av turister som helt hysteriskt försökte få dom finaste bilderna. Och vi var inte sämre utan stod bredvid för att få med den klassiska siluetten. Det sista stoppet blev också dramatisk. Vi skulle stanna och bada vid en liten strand och jag hoppade gladeligen i vattnet. Några simtag senare brände det till något fruktansvärt på armen och när jag vände mig om låg en stor manet och guppade i vattnet. Jag fick fullständig panik och trodde jag skulle dö inom tio minuter! Det finns ju en manet som kallas Box Jellyfish som man faktisk kan dö av. Men, det var "bara" en brännmanet, men fy vad ont det gjorde och fortfarande har jag ett likt brännsår på armen. Vi var ändå väldigt nöjda med turen, det var en härlig dag!!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar