lördag 29 november 2014

Att hitta semesterlunken...

Barnen sover, Benny sover också... Jag sitter igen på terassen och myser till vågornas ljud. Vi har fortfarande inte hittat in i tempot, tror nog att vi känner av resan och tidsomställningen mer än vad jag trodde. Den som verkar klara det bäst är Elin som sover bra om natten och bra på dagen. Vi andra sliter lite... Vaknar vid fem och har svårt att somna om, och när väl frukosten serveras klockan sju är vi förts på plats, hungriga som vargar! Vem trodde att jag skulle gå upp så tidigt och vara pigg??? Men senare får jag ju såklart en dipp och kan knappt hålla ögonen öppna. Så vi sover lite omvartannat just nu, men det ordnar väl till sig snart. Badar gör vi i alla fall, mycket och länge, tjejerna kan vara i hur länge som helst! Havet blir det på morgonen då har det inte blivit fullt så varmt och forfarande finns det lite skugga att ligga och slumra i. Sen tar vi oss upp till poolen för mer bad och en massa lek. Hela Restorten är full med svenskar och Elsa har hur många kompisar som helst redan! På eftermiddagen tog vi oss idag in till  centrum, så mycket affärer och restauranger och mopeder och ja, ni kan nog tänka er. Är helt fascinerad av kulturen och det fantastiskt trevliga människorna! Dock var vi lite för trötta idag och Elsa somnade då hon fick sina naglar målade, vi höll på att skratta ihjäl oss! Ja, fortfarande är vi nog lite "igång" om ni förstår vad jag menar så morgondagens fokus ska ligga på att bara vara och hitta en skön semesterlunk!

Däckad efter ett par timmar på standen
Svalkande!
Som fisken i vattnet 
Galen bilfärd in till Saladan, centrum

Elsa totaldäckade när hon blev ompysslad!

2 kommentarer:

  1. Ser helt underbart ut….vad jag unnar Er detta paradis (där jag själv inte varit, ännu) Det bästa beslut Ni kunnat ta i detta läge !
    Kramar i massor från Pappa morfar Christer.

    SvaraRadera
  2. Lunken kommer…ni har ännu många dagar kvar! Måste vara en härlig känsla! Här hemma har jag gjort lite Adventfint…ljus i kylan och mörkret! Njut, njut njut….enda ordet som passar!! kraamar i massor
    Mamma/mormor/Margareta

    SvaraRadera