söndag 1 juni 2014

Tjejhelg!


Benny har varit bortrest denna helg, TIL spelade match idag mot Hødd vilket killarna klarade med bravur! Benny höll nollan och TIL vann med 2-0, riktigt bra jobbat! Så , jag och tjejerna har fått klara oss själva denna helg och jag skulle nog ljuga om jag sa att jag inte var trött. Det är ett ständigt tempo mellan allt som ska göras för att hålla oss alla på en hyfsad "glad" nivå. Men mysigt är det att få vara med mina älsklingar. Nu börjar en härlig vecka med besök från både vänner och familj, det ska bli underbart!

Lek, lek, lek
Mys på morgonen!

1 kommentar:

  1. Det är inte alltid så lätt att titta på bilderna….jag vill så gärna vara där med er och leka med mina älsklingar och tea med dig! Men nu är det juni och snart ses vi! kramar från längtande mamma o mormor

    SvaraRadera