fredag 13 december 2013

Det blir som vanligt...

lite inlägg när man är hemma. Tiden bara springer iväg och jag hittar lite tid till att sätta mig ner och skriva... Men jag har inte lite å göra, kanske har det varit lite lugnare eftersom Elsa varit sjuk hela veckan, men jag försöker ju hitta på saker ändå. Idag är väl första dagen som Elsa mått lite bättre och den har vi spenderat större delen hos farmor. Elsa och hon har bakat pepparkakor och ett jätte fint pepparkakshus, medan jag och Elin tog en tur till Sickla och lunchade med Anna.  På eftermiddagen myste vi bara hos farmor, åt middag och tog igen förlorad tid. Igår fick Elsa äntligen träffa sin kusin Esther, närmast i kusinskaran, som hon längtat så mycket efter. Dom lekte hela eftermiddagen, det var en fröjd att se dom! Kameran? Ja, den hänger tyvärr inte alls med. Högst upp på min julklappslista är en ny mobil som kan ta bra bilder, ska dock skärpa mig tills jag får den!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar